Prva stran :: Podjetje :: Proizvodi :: Partnerji :: Reference :: Dogodki :: Tehnične storitvePODJETJE

Podjetje ED Electronic Design d.o.o. je vodilno na področju digitalizacije (procesiranja in avtomatizacije) avdio in video signalov za potrebe igralniških aplikacij. V zadnjih letih smo si na tem področju pridobili številne pomembne reference tako doma kot tudi v tujini (glej reference).

Podjetje ED Electronic Design d.o.o. je nastalo iz sekcije, ki so jo leta 1982 organizirali študentje na Fakulteti za Elektrotehniko v Ljubljani in so jo sestavljali tako študentje elektro kot strojne fakultete. Leta 1989 se je ta organizirala v samostojno podjetje ED Electronic Design d.o.o.

Podjetje ED Electronic Design d.o.o. je torej eno najstarejših podjetij in že vrsto let uspešno deluje na področju varnostnih aplikacij ( odkrivanje požarnih stanj, sistemi za odkrivanje vlomov, sistemi profesionalnih ozvočenj, sistemi za meritve v rudnikih v Ex izvedbi in sistemi za prenos radijskih signalov. V zadnjem času pa se je podjetje specializiralo izključno za področje igralniških aplikacij, kjer že rečeno uspešno deluje.

KDO SMO


ŠTEFAN HAJDINJAK

predsednik podjetja in svetovalec

Opomba:

(Predsednik, g. Štefan Hajdinjak, je tokom svoje kariere opravljal direktorske in predsedniške funkcije v številnih industrijskih koncernih in bankah nekdanje Jugoslavije (kasneje Slovenije). Bil je še predsednik številnih mednarodnih komisij, združenj, gospodarskih zbornic in športnih klubov, ....
Sedaj se posveča vlogi predsednika in svetovalca v podjetju ED Electronic Design d.o.o.
)MARKO FRIČ

Generalni direktor in lastnik podjetja
ED Electronic Design d.o.o.

Mobile: +386 41 743 382
E-mail: mf@edvs.si
KJE SMO

Navodila za pot :

Izvoz na ljubljanski obvoznici pri Ind. Cona Šiška, Ljubljana; Savlje. Nadaljujete proti smeri Ind. Industrijska Cona Šiška. Do najvišje stavbe v okolišu (stolpnica), na lokaciji: Stegne 21.


NASLOV:
ED Electonic Design d.o.o.
PE Ljubljana,
Stegne 21, 1000 Ljubljana

Tel.: +386 1 513 11 45
Fax. +386 1 513 11 50
Pišite nam: info@edvs.si


ED Electronic Design d.o.o.

Kopališka Ulica 27
9000 Murska Sobota